Zakelijke aanschaf

U bent van harte welkom als u zakelijk hennen wilt aanschaffen. Onze ervaring is groots en we hebben goed contact met vele specialisten om u met raad en daad bij te kunnen staan. Of u nu in een oudere schuur, nieuw hok of kippencaravan u kippen wilt gaan houden.

We denken graag met u mee want de diverse varianten vragen wel om een andere inrichting van uw hok (wat dat ook is)!

Wat bieden we?

Eerst maken we kennis met elkaar: bij voorkeur persoonlijk, dat vinden we belangrijk om uw wensen door te nemen en uw situatie te leren kennen. Vervolgens geven we u advies daar waar gewenst.

Ook voor de inrichting van uw hok bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een paar goede leveranciers met wie we op dat gebied samenwerken. Denk aan roosters, voerketels, watersystemen, legnesten, houtmot, luzerne, voer en andere zaken die belangrijk zijn om leghennen te houden.

Als we alles in kaart hebben en besloten hebben samen te gaan werken dan nemen we uw bestelling in behandeling.

In overleg brengen we de kippen bij u thuis en geven we u advies hoe de hennen het beste op te starten;

Als er tussentijds iets is, het is en blijft tenslotte levende have, dan geven we u advies wat te doen. Zijn er echt serieuze problemen dan komen we bij u langs (mogelijk vragen we hiervoor een kleine vergoeding).

Aan het einde van de legronde halen we de oude kippen op zodat u het hok weer schoon kunt maken en kunt desinfecteren. Let op: dit doen we uitsluitend als we samen een voerplan hebben opgesteld waar we beide achter staan. Alleen zo kunnen we u garanderen dat we de oude ook echt in kunnen nemen.

Vervolgens starten we het proces weer van vooraf aan op.

Uiteraard verzorgen we de facturatie als we u volledige gegevens hebben.

Vragen? Bel met Annemieke 06 53 34 67 97.